• Avtomobil 5 mm x 3 mm x 1 mm O Obroči Luknjo Tesnjenje Tesnilo Podložke 1000 Kos

Avtomobil 5 mm x 3 mm x 1 mm O Obroči Luknjo Tesnjenje Tesnilo Podložke 1000 Kos

  • €5.96

Podobni izdelki

Opis izdelka

  • Oblika: Tesnilo Tesnilo
  • Blagovna Znamka: FUSHI
  • Številka Modela: Debeline 5.7x355/360/365/370/375/380/385/390/395/400 mm
  • Standard ali Nestandardno: STANDARD
  • Material: Silicij

O-obroč Tesnilni Načela

O-obroči so bi-directional tesnila, krožne oblike in preseka.O-obroči so na splošno narejen iz elasotmernih materialov, lahko pa je izdelana iz drugih materialov, kot so PTFE ali kovine.O-ring tesnila skozi deformacije pečat materiala z montažo in pritisk medijev, da zaprete off razlika med iskanja partnerja komponente.Višje sistem pritiski lahko povzroči deformacije skozi vrzel, ki je znan kot ekstrudiranje, ki izhajajo iz pečat neuspeh.Izbira težje pečat materiala ali nameščanju back-up obroči za podporo O-tesnilo lahko ublaži te težave.

Način delovanja

O-Obroči so dvojno delovanje sealingelements.V inital stisnite,ki deluje v aradialora xial smer vgradnje, daje O-Tesnilo začetni tesnilne sposobnosti.Te sile se prekriva z tlak v sistemu, da ustvarite popolno tesnjenje sile, kar povečuje kot systeme tlak narašča (Slika 2).Pod pritiskom, se O-Tesnilo obnaša v asimilar način za tekočine z visoko površinsko napetost.Pritisk se prenašajo enakomerno v vse smeri.

VMQ (Silikonski Obroček):

Ima dobre električne izolacijske lastnosti.Natezna trdnost je slabše kot splošno gume in ni odporna na olje, silikon temperaturno odporne razpon temperature:-43~210℃, najbolj izstopajoča prednost je, da je odličen visoko temperaturno odpornost, anti-statične lastnosti.

Uporaba

O-Obroč se uporablja pretežno za statično tesnjenje aplikacije: - Kot aradial statične pečat, e.g.za puše, prevleke, cevi, valjev - Kot aksialni statične pečat, e.g.za prirobnice, plošče, kape.O-Obroči na dinamične aplikacije, ki so priporočljivo le za zmerno pogojev obratovanja.So omejena s hitrost in pritisk, ki so za tesnjenje: - Forlow dajatve tesnjenje reciprocatingpistons, palice, mešala, itd. - Za zatesnitev slowlypivoting,r otating ali spiralno gibanje na gredi, vretena,rotacijski prenos leadthroughs, itd.

Oznake: tesnilo iz gume, o obroč, 22 mm gumijastim tesnilom, o obroč gume, o ring seal 28, 4 mm tesnilni obroč, obroč gume, 63mm o obroč, 4 mm pečat olje, o ring silicij

© www.tiskarna-kaucic.si. Vse Pravice Pridržane